Hoe kan je je poef het best vullen?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe kan je je poef het best vullen?

Wil jij weten hoe je je poef het best kan vullen? Lees hier meer over de handigste dingen om je poef mee te vullen.

Bij House of Khmissa worden de Marokkaanse poefs geleverd zonder vulling. De reden hiervoor is dat iedere persoon de poef anders gevuld wil hebben. De ene wil de poef een klein beetje vullen en de ander wil de poef heel stevig gevuld hebben. Iedereen kan hier zelf een keus in maken. 

Hoeveel liter vulling heeft de poef nodig?
De ronde poefs zijn ongeveer 35 cm hoog en 50 cm breed. De inhoud is ongeveer 70 liter. Het kan zijn dat de poef extra of minder vulling nodig heeft, dit is afhankelijk van wat u zelf prettig vind. Ook kan het zo zijn dat de vulling gaat 'inzakken', waardoor de poefs moeten worden bijgevuld. 

Welke soorten vullingen kunnen gebruikt worden?

Schuimvulling
Wij raden iedereen aan schuimvulling te gebruiken om de leren poef mee te vullen. Met schuimvulling kan zelf de stevigheid worden bepaald. Dit materiaal zakt vaak nog een beetje in, wanneer dit gebeurd kan de poef worden bijgevuld. Voor veerkracht kan latex schuimvulling worden gebruikt. Schuimvulling is te krijgen op de markt voor ongeveer €6,- of te bestellen via het internet.

EPS korrels
EPS korrels zijn balletjes van 4 tot 6 mm. Dit materiaal is anti-allergisch, geurloos en duurzaam. Ook met EPS korrels kan zelf de stevigheid worden bepaald. Omdat dit kleine balletjes zijn, raden wij aan de vulling met hoes te plaatsen in de poefs. EPS parels zijn online verkrijgbaar, hiervoor is 70 liter nodig. Voor meer stevigheid is meer liter nodig.

Stro
De goedkoopste manier om de Marokkaanse poefs mee te vullen is met stro. Ook is dit de beste manier om de poef stevig mee te vullen. Stro is dan wel iets minder comfortabel dan schuimvulling of EPS korrels.

Andere vullingen
Van klanten hebben wij een aantal tips gekregen voor het vullen van de poefs. (Oude) hoofdkussens of binnenkussens kunnen gebruikt worden. De poefs worden ook wel eens gevuld met oude kleding. Wel kunnen deze opties ervoor zorgen dat het niet mooi rond gevuld wordt. 

Bekijk de prachtige poefs hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Tags
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »