Betaalmethoden

Wij hebben meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

iDEAL of PayPal
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via iDeal. Na je bestelling log je automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via iDEAL werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig. 

PayPal is ook erg gemakkelijk om mee te betalen. Wanneer je al een account hebt, hoef je alleen je gebruikersnaam en wachtwoord in te typen om te betalen. Via PayPal kan ook met de creditcard worden betaald. Ook PayPal is zeer gemakkelijk en veilig. PayPal vergoed tevens ook je retourkosten.


Bankoverschrijving via SEOshop Payments (Mollie)

Bij een bankoverschrijving maak je het totaalbedrag, na invoering van je bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met je persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en het rekeningnummer. Dit is tevens niet ons rekeningnummer, maar de betalingen gaan via Mollie (SEOshop Payments). Je kan ook het geld overschrijven naar onze eigen rekeningnummer. Hieronder vind je onze rekeninggegevens! Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.


• Vooruitbetalen is veilig 
• Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Onze rekeninggegevens zijn:
  • Bankrekeningnummer: NL20 RABO 0137872682
  • Ten name van: House of Khmissa
  • Graag onder vermelding van het order/factuurnummer

Let op: Indien je kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij House of Khmissa 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode  ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen je hiervan per e-mail op de hoogte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »