Verzenden & retourneren

Verzenden
Onze standaard verzendkosten bedragen  3,95, hier ontvang je geen track & trace code. Bestel je boven de 100,- dan betaal je bij standaard verzending geen verzendkosten! Je kan ervoor kiezen om je pakketje te laten sturen met track & trace code. Bij deze optie krijg je te zien op welke dag en tijdstip je pakketje wordt geleverd. Hetzelfde geldt voor het versturen naar een PostNL pakketpunt, hier krijg je nog extra informatie over bij welke pakketpunt het pakketje wordt geleverd. Wil je je pakketje aangetekend laten versturen, dan betaal je daar 8,- voor. Hier ontvang je ook een TTC-code met tijdsindicatie.

Levertijden
  • Standaard ( 3,95): 2-4 werkdagen
  • Afhalen bij Pakketpunt van PostNL met Track & Trace ( 6,25): 1-2 werkdagen
  • Standaard met Track & Trace ( 6,50): 1-2 werkdagen
  • Aangetekend met Track & Trace ( 8,-): 1-2 werkdagen


WORLD WIDE SHIPPING
We ship world wide. Shipping prices will be calculated when you fill in the country your from at the check out.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je 14 dagen bedenktermijn, deze gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je wil retourneren moet je het product met alle geleverde toebehoeren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de orginele staat en verpakking aan ons retourneren. De kosten van terugzendig komen voor eigen rekening. 

Het betaalde bedrag exclusief verzendkosten van je retourproduct zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzendig, terug betaald worden.

Wil je je product retourneren? Log je in onder 'Mijn account' en laat ons weten wat de reden hiervoor is. Heb je geen account of kan je niet inloggen, stuur dan een e-mail naar info@houseofkhmissa.nl. Dan zullen wij zo snel mogelijk laten weten wat de volgende stappen zijn.
Algemene Voorwaarden Retourneren

Artikel 6 - Herroepingsrecht

1.       Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

2.       Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3.       Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product,  kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

4.       Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

1.     Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

2.     Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »